Δευτέρα, Νοεμβρίου 20, 2006

Weekend...στη Θεσσαλονίκη

Τελικά ΝΑΙ!!! τα καταφερα έφυγα!!!και πήγα στην θεσσαλονίκη!!!αν και έκανα 6 ώρες και αν και πετυχα τις διαδηλώσεις της 17ής Νοέμβρη κατάφερα και έφτασα ΣΩΑ!!!Πολύ ώρα βρε παιδί μου... Χθες πληροφορήθηκα οτι απο το 2013 θα υπαρχει τρένο που θα κάνει 3,5 ώρες!επιτέλους θα δουμε τι σημαινει τρενο στην ευρώπη(θα το δούμε και στις τιμες όμως...?)(μου θυμίζει κάτι σαν το Internet, ερχεται στην ελλαδα και κάνουμε παρτυ για 1ΚΒ ανα δευτερόλεπτο!!!ουαου!!! φοβερό, συναρπαστικό, εκπληκτικό, ταχύτατο!!!και το πληρώνουμε για χρυσό!!!ετσι θα ειναι και με το τρένο, 5 ώρες κανεις τωρα με IC(1ώρα λιγοτερο απο το κανονικό)και πληρώνεις τα διπλάσια ναυλα, αναλογικά δηλαδή για τρισήμιση ώρες παει...ουουουουουουου....μονος θα ταξιδεύει ο μηχανοδηγός. Τότε ο ΟΣΕ θα συναγωνίζεται τις τιμες της Ολυμπιακής!!!)
τεσπα ήταν μια σκεψη που δειχνει πολύ μιζέρια...

δυστυχώς όμως δεν γώριζα για το φεστιβάλ κινηματογράφου που διεξάγεται απο τις 18/11 στην θεσσαλονίκη και δεν είχα προμηθευτεί εισητήρια για να πάω σε κάποια καλή προβολή... Όποιος είναι αυτη την βδομάδα Θεσσαλονίκη, ας πάει στο φεστιβάλ και ας μας πέι εντυπώσεις!!!
Πάντως ήταν καταπληκτικά ακόμα και αν δεν πήγα στο φεστιβάλ!!είναι πανέμορφη πόλη!!!και περασα τέλεια!!το βασικό ήταν οτι έκανα το πολυαναμενόμενο διάλλειμα...και έτσι επανήλθα δρυμύτερη να αντιμετωπίσω τις δύσκολες και μοναχικές καταστάσεις της αθήνας!!!
ΜΜΜ!!!ερχονται όμως τα καλύτερα!!!

Κα Γκαντεμιά, σου ξέφυγα χαχαχαχαχαχαχα!!!

2 Κραξίματα:

Blogger SparklingBlue said...

Ωραία πόλη η Θεσσαλονίκη. Μία φορά πήγα, πριν μερικά χρόνια με την πενθήμερη. Ωραίες στιγμές(εκτός απο κάτι μπουζούκια που μας έπαιρναν τα βράδια.. my death :S)

Ποιά γκαντεμιά αναφέρεις; Μια χαρά σε βρίσκω!

3:04 μ.μ.  
Blogger Schmet said...

Πολύ ωραία πόλη είναι, αν και δεν επισκευθηκα τα μπουζουκια, τα οποία οι θεσσαλονικεις τα τιμουν υπερ του δεοντος...η δικια μου εμπειρία σε μουσικοκατάσταση περιορίστηκε σε ενα ταβερνακι, με απίστευτο παρεπιπτόντως φαγητό(το συστήνω ανεπιφύλακτα αν ξαναπάς,"κιβωτός των γεύσεων"- δίπλα στην ροτόντα, πάρε μανιτάρια, είναι θεικά...)οπόυ έπαιζαν μουσικούλα για ωραιές καταστασεις!!τελεια!τέλεια!τέλεια!
αλλα γενικά ήταν πανέμορφα!!!

όσο για την γκαντεμια, απλα της γυρναώ πλατη!!ήταν τραγικό εκείνο το τριήμερο, τί ήθελα?_το αντίθετο γινόταν... τεσπα περασμένα κσεχασμένα...

11:35 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home