Πέμπτη, Νοεμβρίου 16, 2006

ποιος με εχει μουτζωσει?

Εδω και 2-3 μερες ειμαι σιγουρη οτι καποιος με εχει μουτζωσει, δεν εξηγείται διαφορετικά αυτη η συνεχομενη γκαντεμια που με συνοδευει, εκτος αν υπηρχε παντα και αρχισε να εκδηλωνεται τωρα. Τουλαχιστον αν ηξερα ποιος εχει ριξει την καταρα θα ηθελα να τον γνωριζω ωστε να του ριξω και εγω μια ξεγυρισμένη καταρα και κανενα ξορκι αν το τραβαει το ειναι του. λοιπον παραθετω τα συμβαντα απο την τριτη μεχρι και σημερα που με κατευθυναν προς αυτη την εκφραση της παραπανω εκτιμησης περι γκαντεμιας-μουτζας:

  1. Τριτη βραδυ συναντιεμαι με τον Γ. και την Κ. που σπουδαζουν γραφιστική για να με βοηθησουν να φτιαξω μια ασκηση διαφήμησης για εντυπο μεσο ενημερωσης. Αφου εχουμε βγαλει τα ματια μας στον υπολογιστη και κατα τις 2 θεωρουμε οτι πλεον ειναι ολοκληρωμενο παμε να το εκτυπωσουμε, αλλα, δεν γνωριζω πως και γιατι, ειχαν εξαφανιστει οι drivers και δεν μπορουσε να αναγνωριστει ο εκτυπωτης. τι θα κανουμε? θα το αποθηκευσουμε. ωραία CD;δεν υπηρχε ευκαιρο!!δισκετα? υπαρχει!τελεια σκεφτομαστε!!ξεκιναμε την διαδικασια αποθηκευσης αλλα το γαμ...νο το αρχειο ηταν 1,7 ΜΒ. Τι θα κανουμε τωρα? θα το στειλουμε μεσω mail, αλλα η δυστυχως και αυτη η επιλογη ήταν αδυνατη αφου η συνδεση της Κ. ειχε ληξει και δεν ειχε internet. εγω να εχω απογοητευτει καθως και τα παιδια γιατι οση δουλεια ειχαμε κανει τις προηγουμενες 5 ωρες πηγαν στο βροντο!! αλλα ναι εκεινη την ωρα εμφανιζεται διαμαγειας ενα DVD αγραφο, ετοιμο να δεχτει το αρχειο των 1,7 ΜΒ!! αλλα δεν με ενοιαζε ας πηγαινε χαμενο!!NERO!!NERO!!που εισαι και τοτε θυμουνται οτι για καποιον λογο το ειχαν διαγραψει απο τον υπολογιστη!!"ε Οχι, αυτο που συμβαινει, δεν υπαρχει" και περα απο όλα νυσταζα κιολας,. Η συνεχεια εχει ως εξις. Ο Γ θυμαται οτι εχει μαζι του το προαναφερθεν προγραμματακι, ετσι λοιπον θεωρουμε οτι ολα μας τα προβληματα εχουν λυθει. γραφουμε το CDακι, παω και σπιτακι μου και κοιμαμαι βαθια ικανοποιημενη!!Παρεπιπτοντως το αρχειο ηταν quark, και η αδερφη μου ειχε περασει το προγραμμα αυτο στον δικο μας υπολογιστη πριν 1-1,5 χρονο, αγνωστο που της χρειαστηκε.
  2. Τετάρτη, παω στη δουλεια, όλα καλα. δεν εχουμε κανενα σημαδι γκαντεμιας. κατα τις 5:30 φτανω σπιτι και μετα απο καμια ωρα παω να ασχοληθω με την πολυαναμενόμενη εκτυπωση. Πριν το καλοκαιρι ειχαμε κανει Format αλλα μετα δεν περασαμε το προγραμματακι ξανα και αυτη την φορα δεν το κουβαλουσα ουτε εγω ουτε και κανεις αλλος μαζι του ή εστω δεν βρισκοταν καπου χωμενο μες το σπιτι!!!δεν ηταν δικο μας, με ενημερωσε αργοτερα, αλλα του αγνωστου Χ. ούτε ξερω ποιου ηταν. Τεσπα εγω την εργασια την ειχα για την τεταρτη το βραδυ στις 8, ομως απο τις 4 τα παντα ειναι κλειστα, ποσο μαλλον στις7. ξεκιναω λοιπον να αναπαραγω τις καλλιτεχικες μου ανησυχιες πανω σε ενα λευκο Α4 χαρτι. εκανα εκει μια μουτζουρα και πηγα προς το χωρο που γινεται το μαθημα(ενημερωτικα ειχα ζωγραφισει μια κοπελα να κατεβαινει μια σκαλα και καποιοι περασαν την κοπελα για γοργονα και τη σκαλα για ραγες τρενου!ασχολιαστο!!)
  3. φευγουμε απο το θεμα της ασκησης που μου εφαγε τον υπνο μου. Την τριτη περα απο οτι συναιβει εμαθα και για την επιτυχη εξεταση μου στο τελευταιο μαθημα του πανεπιστημιου που αυτο σημαινει οτι το επομενο βημα για να παρω πτυχιο ειναι να κανω μια αιτηση πτυχιου. ξεκιναω σημερα η δικια σου χαρωπη-χαρωπη να παω στο πανεπιστημιο. αλλα αυτο που αντικρυσα φτανοντας ηταν καμια δεκαρια μπατσοι και ενα προχειρα κολλημενο και τσαλακωμενο χαρτι στην πορτα"...το πανεπιστημιο θα παραμεινει κλειστο τεταρτη 15, πεμπτη 16 και παρασκευή 17 νοεμβριου προς τιμη της γιορτης της 17ης Νοέμβρη...". αααααααααααααααααααααααα!!αρχισα να καταριεμαι απο μεσα μου τα παντα, απο γραμματεις μεχρι και το σπουργιτη που εδα πανω σε ενα δεντρο.

ας ληξει επιτελους αυτη η περιοδο, ή ας μουτζωσω και εγω αυτον που με μουτζωσε , ειμαι και σαββατογεννημενη, θα τον τσακισω τον ατιμο...

ισως υπαρχει κατα το μηνυση κατα παντος υπευθυνου και η αντιστοιχη καταρα "καταρα κατα παντος υπευθυνου" δεν θα εχει που να κρυφτει μετα, μαυρο συνεφφακι θα τον συνοδευει σε καθε του βημα...

5 Κραξίματα:

Blogger nassos said...

Ρε μπάς και είδες τον Μητσοτάκη στο δρόμο και συ κόλλησε τον ίο της γκαντεμιάς??

God Damn Dracumel!

2:00 μ.μ.  
Blogger Schmet said...

ti na sou po!!!emena pantos mou exoun spasei taneura.
4 piga na vgalo eisitiria gia thessaloniki giati meta apo kairo thelo na fygo kai einai ola kleismena tin kyriaki gia na gyriso!!den tin palevo.
sovara

2:03 μ.μ.  
Blogger Schmet said...

kai idou i apodeiksi oti prokeitai gia gkantemia!!epi 20' prospathousa na epikoinoniso me ta ktel athinon, tin mia milagan kai tin alli den apantagan kan.kai molis pire til mia ali kopela apo edo kai apantisan amesos kai mou ekleise kai eisitiria met'epistrofis!!!
ti na po?? as allksei i tyxi mou giati den me vlepo kala!!

3:10 μ.μ.  
Blogger nassos said...

Προς το παρόν χαλάρωσε ακούγωντας μουσική σε αυτό το blog.

http://nostalgicmusic.wordpress.com

3:11 μ.μ.  
Blogger SparklingBlue said...

Ψυχραιμία!
Μπόρα γκαντεμιάς είναι, θα περάσει!
;)

3:32 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home