Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2006

Σ/Κ: όλες οι αλλαγές!!!

Μέσα σε ένα Σ/Κ μίσησα όλη την βόρεια ελλάδα, το φεστιβάλ τραγουδιού, τους συμμετέχοντες, τα τρένα τους, τα λεωφορεία τους, του επισκέπτες τους, τα παντα!! Το θέμα είναι το γιατί.Γιατί οπόιος πάει, δεν λεέι να γυρίσει. ναι, δεν λέω ωραία είναι, αλλα και εδω κάτω υπαρχουν ενδιαφεροντα πράγματα να κάνει κανείς!να φευγα εγώ και να πήγαινα για μια βδομάδα θεσσαλονίκη θα με έιχανε πρίξει όλοι εδω κάτω, αλλα που χρόνος, ενω οι τεμπελχαναδες τα κάνουν όλα. και τα ταξιδάκια τους και τα όλα τους και μας ψήνουν εδω κάτω εμας τα έρμα τα παιδιά. ααααα!θα παω καμια ώρα στην γερμανία και θα με χάσετε και θα τρέχετε.
Αλλα το μεγάλο μου προβλημα δεν είναι το ταξίδι στη θεσαλονίκη, ούτε η διάρκειά του, αλλα το οτι περναει καλα και καταφέρνει να με κάνει να τον σκέφτομαι συνέχεια. βγαίνω, γίνομαι κομματια και τον σκέφτομαι, κανω δουλείες και τον σκέφτομαι, κοιμάμαι και τον σκέφτομαι.
θα βάλω μπροστά όμως την μεγάλη μου αρετή, θα αναισθητοποιηθώ!ΞΑΝΑ!!!θα βρώ τον παλιό καλό μου εαυτό και θα σκεφτομαι μόνο εμενα! ούτε κατανοήσεις, ουτε στεναχώριες, ουτε αλλες ιστορίες.
τι να πώ το καψερό, τα θελα και τα 'παθα.Καλα να πάθω λοιπόν.
Α και άλλη μία αλλαγή συναίβει μες το Σ/Κ, άλλαξα το δωματειό μου, το καθάρισα απ'ακρη-σ'ακρη, το γλιψα!!αυτο όμως είναι αποτέλεσμα του προηγούμενου. όταν θες να σκοτώσεις άνθρωπο, πιάσε την χλωρίνη και σκότωσε κανένα μικρόβιο.τρελη εκτόνωση!!απόλαυση, ηδονή!!να είσαι με το μαντιλι στο κεφάλι και το σφουγγαρόπανο και να λες που και που:" Ψοφήστε, Ψοφήστε παλιομικρόβια, μαλ....να, γ..α,..."και γενίκα να λές ότι θές και συγχρόνως να εκτονώνεσαι!!!
Που κατάντησα!!!κρίμα-κρίμα!!!
και δεν ξέρω που θα φτάσω!!!!

2 Κραξίματα:

Blogger SparklingBlue said...

Αθήνα-Θεσσαλονίκη ε;
Πάλι καλά!!
Άκου με που σου λέω...

(Είδες; Ξαναήρθα :) )

6:38 μ.μ.  
Blogger Schmet said...

Όχι Αθηνα-Αθήνα είμαστε απλα πήγε για ένα ταξίδι!!
το "πάλι καλα" φανταζομαι σημαίνει Ελλάδα-εξωτερικό? τα έχουμε περάσει και αυτά εν μέρει...δυσκολη κατασταση!!Κουράγιο!!

11:03 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home