Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2007

Ονειρική Διαστροφή

Που και που η κύρια ευτυχία κρύβεται, και σου κάνει τσαλίμια, παίζει μαζί σου και σε κοιτάζει πονηρά από μία άλλη διάσταση. Η κυρία ευτυχία υπάρχει παντού και όταν είσαι στεναχωρημένος δεν σημαίνει ότι σου ‘φυγε , απλά σου κάνει κόνξες και αστεία για να μην πήζεις από την ρουτίνα. Αλλά είναι πολύ εγωίστρια και καμία φορά δεν θέλει να 'ρθει πίσω όσο χαλιά και αν σε βλέπει, όσο και αν υποφέρεις, θέλει να σε δει να την παρακαλάς, να την εκλιπαρείς, να την ικετεύεις, να σέρνεσαι και να της ζητάς απεγνωσμένα να γυρίσει πίσω και να σου δώσει το παιχνίδι που σου πήρε. Αυτό είναι όμως πρόβλημα, γιατί όταν είσαι έτσι χάλια σιγά μην μπεις στο τρυπάκι να ζητήσεις από την κυρία ευτυχία να γυρίσει πίσω, πόσο μάλιστα να κάθεσαι να την παρακαλάς, και λες "καλύτερα να κλαίω μέχρι να στερέψω ε και που θα πάει θα βαρεθεί και κυρία ευτυχία εκεί πέρα μόνη της και θα γυρίσει πίσω." αμ δε που είναι έτσι. η κυρία ευτυχία θα 'ρθει θα σου ρίξει λίγο χαμογελάκι και μόλις θα σε δει να παίρνεις τα πάνω σου θα στην κάνει πάλι. Είναι εγωίστρια παιδί μου δεν στο πα. Θέλει να προσπαθήσεις, θέλει να σε δει να κάνεις κάτι για να γυρίσει. Θέλει να την παρακαλάς να την ικετεύεις κλπ, κλπ, κλπ, ...!!!

Η κύρια ευτυχία έχει και μία ξαδέρφη την Κόμισσα ευτυχία!!! Αυτή είναι ψυχάκιας, τριγυρνάει στα όνειρα μας και μας τα κάνει μάνταρα. Και μας δείχνει πράγματα αλλόκοτα και δεν μας λέει ότι είναι ψέμα όλο αυτό!!! Και μας δείχνει έρωτες και φιλιά και επιτυχίες και ζώα τρομερά και θαύματα φανταστικά και όταν την πιάνει η ψυχασθένεια της μας εμφανίζει την miss διαστροφή!! Αυτή πρέπει να παίρνει και χάπια!!! Και μας δείχνει ότι να 'ναι όπως να 'ναι!!! Και το πιο σπουδαίο είναι ότι μπορεί να μας μεταφέρει τα συναισθήματα από την ονειρική στην πραγματική διάσταση και τότε τα μπουρδουκλώνουμε και τα κάνουμε σ###α και αποσ###α.

Αυτός ήταν κατά το ήμισυ ο λόγος που τσακώθηκα με τον Χ. τις προάλλες. Ονειρεύτηκε ότι τον απατούσα με τον αδερφό και μια φίλη του!!! Και δεν φτάνει που τον χάλασε το θέαμα που είδε, την επομένη μου έλεγε ότι το όνειρό του είναι προφητικό και είναι σίγουρο ότι εγώ είχα κάνει κάτι το προηγούμενο βράδυ με κάποιον άλλο. Και μετά μου λέει ότι δεν είναι διατροφικός! το άλλο ήμισυ του τσακωμού είχε να κάνει καθαρά με την διάσταση της πραγματικότητας!! Ευτυχώς!!

0 Κραξίματα:

Δημοσίευση σχολίου

<< Home